Деликатна посуда од крављег сира у лаганом шпорету - Рецепт са фотографијама

Посуда за качкаваљ у полаганом штедњаку се брзо и једноставно припрема

Посуда за качкаваљ у лаганом штедњаку (са фотографијом) ће вам рећи како направити једноставну посуду за доручак или посуду пуњену за породични оброк. током викенда. Модерне домаћице не могу замислити кухињу без спорог штедњака, која ће помоћи и хранити породицу и уштедјети вријеме. Посебно релевантан проблем са брзим срдачним доручком. Да, а за сложену вечеру снаге често није довољно након радног дана. Позовите помоћ у лонцу под притиском за кухање здравих лаганих оброка - посуда за сир. Ово јело воли и деца и одрасли. Пружа осећај пуноће, не оптерећује желудац и црева пре спавања. Млечни производи садрже есенцијалне елементе у траговима и компоненте које промовишу активно варење.

За дијабетичаре или оне који желе да задрже витак лик, саветујемо вам да напустите мамац у лонцу

Општи захтеви за процес кухања

Често се гриз додаје у посуду од крављег сира. Али, поред тога, можете разноврсити доручак, додајући маси сувог воћа, свежег воћа, кондензованог млека и тако даље. Онда лонац није досадан.

Које друге опције постоје:

  • Са и без јаја,
  • Са кефиром,
  • Додати брашно или скроб уместо гриз,
  • Посуда не мора бити слатка, можете додати још соли,
  • Грожђице, сухе кајсије, смрзнуте и свеже бобице и плодови користе се за слатке посуде,
  • За слано јело можете узети сјецкане зеље и сир.

За дијабетичаре или оне који желе задржати витку фигуру, савјетујемо вам да напустите мамац у лонцу.

Да би посуда била бујна и висока, неопходно је:
  • Придржавати се услова наведених у Упутству за употребу опреме.
  • По завршетку циклуса није потребно одмах отворити поклопац, оставити да се посуда лагано охлади у затвореној посуди. Онда се неће смирити.
  • Врх може бити украшен чоколадом, кремом или марципаном од воћа.
  • Традиционално, посуде се прелију џемом или сосом. За сос, узмите пола чаше било ког сирупа и додајте скроб разблажен водом.
Врх може бити украшен чоколадом, кремом или воћним марципаном

Иди на рецепте.

Рецепт "Нигде није лакше"

Печатај рецепт
Прости рецепт дла ловка
Дисх Бакинг
40 минут
Састојци
  • \ т 350 г Строительниј сир 5%
  • 2 Цхицкен еггс
  • 1 чаше Мајмун
  • \ т Сахара
  • Сол
  • Ванилин
  • Вегетабле оил фор лубрицатинг тхе молдс
Дисх Бакинг
Европејски
​​
40 минут
\ т
Састојци
  • 350 г Сирка 5%
  • \ т 2 Цхицкен еггс
  • \ т 1 чаше Монкеи
  • \ т 1 чаше Сахара
  • Салт
  • Ванилин
  • Вегетабле оил фор лубрицатинг тхе моулдс
\ т
\ т
  1. У зависности од густине груша, доведите је до хомогене масе трљањем кроз велико сито. Можете се окретати у млин за месо или гњечити толкусхкои. Важно је да је скута једнолика и еластична. Истећи у њу јаја и добро промешати.
  2. Сипајте сухе састојке, помешајте их са скутом и пустите да маса стоји око десет минута (да набубри житарице).
  3. Уљевајте дно и зидове калупа уљем и ставите припремљену масу у њега. Горњи ниво, затворите поклопац.
  4. Омогућите печење на 40 минута.
  5. Након затварања, немојте одмах отворити посуду са посудом, пустите да стоји тако да пахуљаста маса не потоне.
  6. Готова торта треба пажљиво ставити на широку посуду и посути умаком или џемом.

Вхале Цассероле

Печатать рецепт
Цурд минке
\ т
\ т
Дисх Бакинг
европски
45 минут
порције
\ т
Ингредиентс
\ т
    \ т
  • \ т 2 Еггс
  • \ т 500 г Фат цурд
  • \ т 10 г Цоцоа Повдер
  • Под на тамни чоколадни бар
  • 1 чаше Кисело врхње 15%
  • 1 чаше Сахара
  • Оил фор лубрицатинг форм
  • 1 Арт. л Фатти Цреам
  • Салт
Дисх Бакинг
Кухиња Европејски
45 минут
\ т
Съдържаниа
  • \ т 2 Еггс
  • \ т 500 г Фат цурд
  • \ т 10 г Цоцоа Повдер
  • Под на чоколадни бар
  • 1 чаше Кисело врхње 15%
  • \ т 1 стекло Сахара
  • Уље за подмазивање облика
  • \ т 1 Арт. л Фат Цреам
  • Сол
\ т
Инструкции
\ т
  • Јаја 5-7 минута, тучите у миксеру у пени, а затим, без прекидања процеса, сипајте шећер и поново добро ударајте.
  • Миксамо сир са павлаком и стављамо га у мешавину јаја. Поделимо масу на пола.
  • Додајте какаов прах у први део и добро промешајте.
  • У подмазаној форми ставите неколико кашика беле масе, а затим - неколико кашика чоколаде. Изравнајте врх ножем.
  • А сада - најзанимљивија ствар: ставимо дрвени ражањ у центар будуће лонца, и направимо спиралу од центра до ивица. Цела маса изнутра је дивно уврнута.
  • Пеците 45 минута и оставите мало испод поклопца.
  • додајте чајну крему. Ово се може урадити у микроталасној пећници.
  • Ставите благо охлађену посуду на посуду и четком са кремом од чоколаде. За љепоту, можете ослободити крему из врећице за пециво са спиралом или другим узорком.
  • Рецепт без гриз: боровница

    \ т
    Печатать рецепт
    Билберри
    Ово је још један рецепт без гриз. Било које бобице су погодне за њега - црна рибизла, вишња. Можете користити и свеже и замрзнуто бобице. Само боровнице дају дивну боју.
    \ т
    \ т
    \ т
    Дисх Бакинг
    Европејски
    40 минут
    \ т
    Састојци
    \ т
  • \ т 400 г Софт фат цоттаге цхеесе
  • \ т 200 г Шећер, дробљен у прах
  • 300 г Блуеберриес (или както друго без семена)
  • 2-3 Еггс
  • \ т 20 г Потато старцх
  • \ т 2 Чл. л биљна уља
  • Ванилин
  • Салт
  • \ т
    Дисх Бакинг
    Кухиња европски
    40 минут
    \ т
    Съдържанието
    \ т
  • \ т 400 г Софт фат цоттаге цхеесе
  • \ т 200 г Сугар, гроунд инто повдер
  • \ т 300 г (или както друго без семена)
  • \ т 2-3 Еггс
  • \ т 20 г Потато старцх
  • \ т 2 Арт. л Вегетабле оилс
  • Ванилин
  • Салт
  • Инструкции
    1. Победите беланца в корзину миксера, постепено додајући шећер у праху. Треба да додате 1 кашичицу. л
    2. Додајте жуманце у сир, пошаљите исти скроб, прстохват соли, ванилије или ванилин шећер. Ако је маса густа, ставите у њу 2-3 кашике киселог врхња. Важно је да се лонац не испостави "као ђон", већ је пахуљаст и мекан.
    3. Комбинирамо обе масе нежно ручно, без ометања протеинске помпе.
    4. Ми разврстамо и перем бобице. Побрините се да тесто не пада у гранама, лаповима, костима. Пране бобице сипајте на пешкир и осушите.
    5. Улијте пола бобичастог воћа у масу сира, промешајте, покушавајући да их не згњечите.
    6. У посуди вишекутника распоредимо пола масе, изравнавамо површину. Прелијте преостале бобице равномерним слојем и прекријте другу половину смесе.
    7. Съдържа готова задаса с кондензирано млеко и свежие бобици (по сезоните).

    Лонац са гризом и кондензованим млеком

    \ т
    Печатать рецепт
    \ т
    \ т
    \ т
    \ т
    Бакинг
    Кухни Европејски
    30 минут
    45 минут
    \ т
    Састојци
    \ т
  • 5 Егг
  • 500 г Цурд (больше - фаттер)
  • 3 Арт. л с врха од семолина
  • \ т 200 г Боилед цонденсед милк
  • Сугар (по жељи)
  • 200 г Кефир
  • Сек Пацкаге Бакинг Повдер
  • 1 а гласс Лигхт раисинс
  • Дисх Бакинг
    Европејски
    \ т
    30 минут
    45 минут
    Портиа
    Ингредиентс
    \ т
  • \ т 5 Егг
  • 500 г Цурд (больше - фаттер)
  • 3 Чл. л с врха од семолина
  • 200 г Боилед цонденсед милк
  • Сугар (по жељи)
  • 200 г Кефир
  • Сек Пацкаге Бакинг Повдер
  • 1 гласс Лигхт раисинс
  • \ т
    Инструкције
    \ т
  • Попуните крупицу кефиром и ставите 30 минута у фрижидер.
  • Протеини јаја би требало мешати са мешалицом у хладној пени и ставити на страну.
  • Качкаваљ (млевени) је млевен жумањцима, со, прашком за пециво и куваним кондензованим млеком. Ако волите слатко, додајте неколико кашика шећера.
  • У ову масу додајте гриз са кефиром, грожђицама и све добро промешајте. Затим лагано измијешајте бјелањке. Не користите миксер, већ само шлаг.
  • Очистимо здјелу вишекутника маслацем и у њега ставимо скутно тијесто. Поставили смо за 45 минута мод "Печење".
  • Даље - као у претходним рецептима.
  • Тропиц

    \ т
    Печать рецепту
    Тропиканка цассероле
    Из наслова је јасно да ћемо додати тропско воће - ананас, банану, кокосов чипс, јогурт са укусом егзотичног воћа.