Фриед Сулугуни - Рецепт за прављење оригиналног сира

Пржени сулугуни се дивно комбинира са поврћем, месом, живином, са неким врстама рибе, а може се користити и као самостално јело за грицкалице

Пржени сулугуни рецепт је оригиналан и нестандардан. Тешкоћа лежи у чињеници да је прави Сулугуни веома тешко наћи, али га можете замијенити с колегама, које нису у Грузији, већ на лицу мјеста. Јело је оригиналног укуса који комбинује деликатно пуњење са хрскавом корицом. Сулугуни се дивно комбинују са поврћем, месом, живином, са неким врстама рибе. И као самостално јело, пржени сулугуни, такође има право да постоји.

Ово предјело је брзо припремљено, али је његов укус јединствен

Најлакши рецепт за пржени сулугуни

Шта знамо о прженом сулугунију? Ово јело је најлакши оброк који се може послужити у било које вријеме оброка. Добро се слаже са зачинским и кремастим умацима. Припрема јела дословно 10-15 минута.

Изванредна особина, на први поглед, висококалорични снацк, је да употреба јела практично нема ефекта на слику. Хранљива вредност од 100 грама производа је само 324 калорије. У поређењу са другим свечаним јелима, овај садржај калорија је минималан.

У процесу припреме грицкалица по први пут боље је размотрити рецепт за пржени сулугуни са фотографијом. Пратећи детаљне инструкције, свака домаћица ће моћи да направи право кулинарско ремек-дело.

Одштампај рецепт
Поховани Сулугуни - нема места за лакше
Дисх Снацкс
Кухни Грузијски
10-15 минут
Съдържанието
  • 0.5 кг Цхеесе Сулугуни
  • 3 Чл. л Маслац Често се користи већ испечени путер, јер не преноси укус паљеног сира. Потрошња овог уља је много мања од свеже.
  • 3 Чл. л Маслиново уље хладно пресовано
  • Со и црни бибер (мешавина паприка)
Дисх Снацкс
Кухни Грузијски
10-15 минут
Ингредиентс
  • 0.5 кг Цхеесе Сулугуни
  • 3 Арт. л Маслац Често се користи већ испечени путер, јер не преноси укус сагоревања сира на сир. Потрошња овог уља је много мања од свеже.
  • 3 Чл. л Екстра дјевичанско маслиново уље
  • Сол и мърни црни бибер (мешавина паприка)
\ т ,
  1. Прво морате да изрежете сулугуни. Често се то ради сламкама, али је могуће да се направи и направи сечење облика троугла, на пример.
  2. Ставите маслац у претходно загрејану тигањ, потпуно га истопите и додајте маслиново уље. Понекад се користи конвенционални сунцокрет, али мора бити рафинисан. Биљно уље се додаје како би се осигурало да се млечни производи не залепе или не изгоре за време пржења.
  3. Понекад узагрејани путер, пре спуштања сира, зачините зачинима. Овај трик ће помоћи да се нови сулугуни укуси. За љубитеље стандардног укуса млијечног производа, довољно је додати солу растопљеној маси.
  4. Ставите кришке производа у црвену масноћу и пржите са свих страна док странице не буду златне.
\ т

Храна се производи у истој посуди док се сир не охлади - уље може да се испразни из контејнера. Украси могу бити гранчице зелених или специјалних умака. У хладном облику, пржени сулугуни ће такође бити веома укусан и оригиналан.

Оригинал Бреадинг

Дакле, идемо! За стандардни рецепт најбоље је користити димљени сулугуни. Ако димљени производ није пронађен, онда морате направити сир. Пре колапса млечних производа треба урадити у складу са одређеним правилима.

Често се за гајење користе следећи производи: брашно, јаја, крекери, сусам. Комади сира се наизменично умочавају у горе наведене производе. Ово сечење треба да буде затегнуто тако да сулугуни не додирује посуду.

Ако се испостави да је тијесто лабаво, онда је боље умочити комаде сира у тијесто, које се припрема од истих компоненти као и тијесто.

Ако наставите са припремом овог јела, ондатребало би детаљно проучити рецепт о прженом сулугунију.

Печатать рецепт
Сулугуни ин бреадинг
\ т
Дисх Снацкс
Грузијски
20 минут
Порције
сервингс
Съдържаниа
    \ т
  • 250 г Цхеесе Сулугуни
  • 100 г Флоур
  • Растително уље или масло
  • Бреадцрумбс
  • Зачини: сол, црни млевени бибер, грузијски зачини
  • \ т 1 пиецес Цхицкен егг
\ т
Дисх Снаке
Кухиња Грузијски
20 минут
Портиа
сервингс
\ т
Съдържанието
  • 250 г Цхеесе Сулугуни
  • \ т 100 г Флоур
  • Вегетабле ор буттер
  • Бреадцрумбс
  • Зачини: со, црни млевени бибер, грузијски зачини
  • 1 пиецес Цхицкен Егг
\ т
\ т
Инструкции
\ т
  1. Сулугуни треба да се исече на мале делове - облик није од посебне важности. Стандардно, сечење се врши у тракама, јер је представљено јело предјело, а издужене кришке формирају естетски привлачан изглед јела.
  2. Пребите јаје у плиткој посуди. Величина посуде треба да одговара кришкама сира тако да се у процесу потапања производ не ломи и равномерно се прекрива јајем.
  3. Крумпир се сипа у пладањ, помешан са свим зачинима.
  4. Додајте растворно уље у посуду. Његова количина треба да буде довољна да сир слободно плута у резервоару и пожељно не додирује дно. Понекад се користи маслац, али овдје је потребно стално мијешати црвено врелу супстанцу, јер се база млијека може залијепити за посуђе.
  5. Кад се маслац загреје, сир је похрањен. Прво, сулугуни се умочи у тучено јаје, а затим се уваља у крекере са зачинима. Ова процедура се изводи двапут.
  6. Готове кришке се стављају у тигањ и прже на свакој страни док не постане златно браон. Чим се боја појави, комад треба да се окрене.
  7. Припремљене сламице од сира треба претходно излагати на папирнатом ручнику тако да упија вишак уља. Када се снацк охлади, може се ставити на тањур.

Сумирајући ову точку, желио бих рећи о послуживању јела. Поховани сулугуни могу послужити као засебна јела. Можете додати предјело са занимљивим умаком. Уз помоћ прженог сулугуна можете додати печено месо или пржено поврће. У обичном менију ово јело се користи као додатак кромпиру или прилогу.

Необични рецепти за пржени сулугуни

Сулугуни се одлично комбинује са поврћем. Поховани сир овог типа комбинује се са пирјаном, прженим или грилованим поврћем. Укус печеног сулугунија је посебно светао у комбинацији са парадајзом.

Адвице! Вреди изабрати сочне сорте парадајза, који ће у процесу кухања произвести много сока. Ово ће дати нешто зачињене киселине и оригиналност окусним карактеристикама јела.

Постоји неколико различитих начина кувања ових људи. Свака од њих има своје карактеристике и трикове. Главно је да се придржавате основних захтева у процесу кувања.

Печатать рецепт
Најједноставнији рецепт за сулугуни, на жару са парадајзом, је сиреви на жару са сосом од парадајза
\ т
\ т
\ т
\ т
Дисх Снацк
Грузијски
20 минути
сервингс
\ т
Съдържаниа
  • \ т 0.5 кг Сулугуни
  • 2 пиецес Цхицкен еггс
  • 4 Арт. л Бреадцрумбс
  • 300 г Томатоес
  • 2 зуби Гарлиц
  • \ т 2 Арт. л Кинза
  • рафинирано растлинско уље
  • Со, бибер
Дисх Снацк
грузијски
20 минут
сервингс
Ингредиентс
\ т
  • \ т 0.5 кг Сулугуни
  • 2 пиецес Цхицкен еггс
  • \ т 4 Арт. л Бреадцрумбс
  • \ т 300 г Томатис
  • \ т 2 зуби Гарлиц
  • \ т 2 Арт. л Кинза
  • рафинирано растлинско уље
  • Сол, бибер
  • \ т
    \ т
    \ т
    \ т
    Фри Сулугуни
    1. Млечни производ разрежите на кришке средње дебљине.
    2. Развивать ачисие с вилку, чтоби получить хомогену консистенциу. Комадићи сира умочите у јаје.
    3. 3. Након тога, влажите производ у мрвицама. Поновите процедуру поново: умочите у јаје и увалите у хлебне мрвице. Тако да крекери не падну, можете их притискати рукама у процесу ваљања.
    Прилог од парадајза
      \ т
    1. Парадајз се реже на мале коцкице, морате их пустити да се исуше.
    2. Цинза треба да се ситно сека нож.
    3. Чешњак се може сецкати ножем или стиснути масер.
    4. Помешајте все зеленчуни и поместите раствово. На окус се додају со и бибер. Композиција се поново помеша.

    Добијамо пржени сулугуни са поврћем од парадајза. Оригинални називРецепт је тежак, али укус овог јела је веома висок. У неким јелима салатна јела припремају јастук од поврћа, на који шире вруће комаде прженог производа.

    Еуропеан реципе

    Ако говоримо о европској кухињи, исти рецепт има другачију технологију кухања. Укус ће остати на врху. Али изглед и начин пржења квалитативно другачији.

    Адвице! Такав рецепт је идеалан за брзи доручак, јер траје само 15 минута.

    Печатать рецепту
    Сулугуни ин Еуропеан стиле
    \ т
    \ т
    \ т
    \ т
    \ т
    Дисх Снацк
    Европејски
    15 минут
    сервингс
    \ т
    Ингредиентс
    \ т
  • 150 г Сулугуни
  • 2 пиецес Томатоес
  • Неколицина гранчица першина
  • 20 г рафинирано биљно уље
  • Сол, бибер
  • \ т
    \ т
    Снацк
    Европејски
    15 минут
    Ингредиентс
    • \ т 150 г Сулугуни
    • \ т 2 пиецес Томато
    • Неколико спригс оф першина
    • 20 г рафинирано растлинско уље
    • Сол, паприка
    \ т
    \ т
    \ т
    Упутства
    \ т
  • Оперите парадајз и нарежите на кришке. Дебљина сваког пресека не би требало да пређе пола центиметра.
  • Сулугуни се прават в иста кругови.
  • У посуду прелијте биљно уље, у коме се пржене парадајз на обе стране. Печење траје 2-3 минута на средњој температури.
  • Уклоните парадајз из контејнера и ставите сир овде, а већ пржени парадајз се положи на врх.
  • Кухање се наставља док се производ потпуно не отопи.
  • Угасите шпорет и посушите јело. Поспите са нарезаним першуном.
  • Врасаутса вверх. Врло често се таква палачинка сече на кришке и ставља на тост. Овај доручак ће бити врло храњив и одговарат ће цијелој обитељи. Естетски изглед подсећа на обичан омлет од јаја, али много укуснији. Ако се парадајз прво исече на коцкице, онда се добијена палачинка може уваљати у ролну.

    Грузијски сулугуни са парадајзом у пећи

    Шта знамо о грузијској кухињи? Чињеница да се одликује својим зачином и оштрином. Због тога се за припрему овог јела користе истински грузијски производи који ће погоршати укускарактеристике сваког састојка.

    Важно! Овај начин кухања чини јело готово прехрамбеним, ако не узмете у обзир да храна има оштар укус.

    Одлично је ако је то пећ на дрва. Дакле, храна је засићена мирисом дрвета - то ће учинити укус јединственим, богатим, али једноставним и разумљивим свима.

    Печать рецепту
    Сулугуни ин Георгиан