Како скухати омлет у посуди са млеком? - Најбољи и брзи рецепти

Омлет је одличан доручак или ужина током дана. Омлет - јаја са млеком и печена на високој температури. Опције за ово популарно јело - много.
Омлет се често припрема за децу јер се лако пробавља и има пријатан укус. Ако користите млеко без масти, омлет се може безбедно укључити у састав нискокалоричних дијета.
Ако користите млеко без масти, омлет се може безбедно укључити у састав нискокалоричних дијета

Класични рецепт

Печатать рецепт
Класическиј рецепт омлет
За почетнике у кулинарству, почните са прављењем основног омлета
Дисх Доручак
Кухни
15-20 минут
Съдържанието
  • 3 Еггс
  • \ т 100 г Милк
  • Салт оптионал
  • 1 Арт. л Сунцокретово уље
  • Дилл анд перслеи
Дисх Доручак
Европејски
15-20​​ минут
Портиа
Създадени
  • 3 Еггс
  • 100 г Милк
  • Салт оптионал
  • \ т 1 Арт. л Сунцокретово уље
  • Дилл анд перслеи
\ т
Инструкции
  1. Прво, разбијте јаја у дубоку посуду, пажљиво тако да љуска не падне у посуду.
  2. Одмахдодати со и млеко. Ако волите густи омлет, улијте 100 г млека, ако волите мекани и прозрачни слој, а затим узмите мало више млека - 150-200 мл. Промешајте смешу док не добијете лагану пјену и комплетно повежите масу јајета и млеко.
  3. Загрејте тигањ на ватри и улијте у њега уље. Пажљиво сипајте течну масу у посуду.
  4. Печать омлет на средниат възстан. Када се ивице подигну, смањите топлоту и покријте посуду поклопцем. Потпуно загревање ће се десити за 5-6 минута.
  5. Да би омлет био добро кухан, мора се предати. Да бисте то учинили, подијелите масу на 4 дијела, затим сваки окретите лопатицом. Сачекајте још 2 минута.
  6. Ставите зеленило на сваки део и омотајте га у коверту или тубу. Омлет је спреман. Ставите сваки отисак на тањир и послужите са поврћем или хладним месом.

Омлет за млеко за децу

\ т
Печатать рецепт
Детскиј омлет
Овај рецепт има деликатан укус и меку текстуру. Ваше дете ће волети такав омлет. Богато јело ће обезбедити енергију "вечног кретања" пре ручка.
\ т
Дисх Доручак
Европејски
15-20 минут
\ т
Съдържаниа
  • 4 Еггс
  • 1/2 чашки Флоур
  • 1/4 пакети Буттер
  • 1/4 чаше Млеко
  • Салт
\ т
Дисх Доручак
Кухоница Европејски
15-20 минут
Порције
\ т
Съдържаниа
\ т
  • \ т 4 Еггс
  • 1/2 чашки Флоур
  • 1/4 пакети Буттер
  • 1/4 чаше Млеко
  • Салт
  • \ т
    \ т
  • Победите јаја у дубокој посуди мешалицом док жумањци и протеини не постану хомогена маса.
  • Непосредно додајте зачине. У верзији јела за децу, боље је да је ограничите на со, пошто сва деца не виде укус других зачинских биљака.
  • Наставите да мешате смешу, сипајте хладно млеко и сипајте брашно у малим порцијама. Сваки пут брашно треба да буде добро повезано са млеком и јајима. Ми настављамо да ударамо док се не појаве мехурићи.
  • У посуди растопите маслац и сипајте смјесу у њу.
  • Под поклопцем, омлет ће се кувати 5-7 минута. Направите ватру слабом тако да дно не изгори и не осуши.
  • Завршени слој јаја може се омотати са сламом, посути копром или посути сосом.
  • Користе се само веверице

    Дијетна верзија јела је погодна за оне који брину о својој фигури и боје се колестерола. Кухање омлета без жуманце, који је главни изворкалорија. Можете наметнути машту и разноврсити ово јело. Нудимо основну верзију дијеталног омлета.

    \ т
    Печатать рецепт
    Протеински омлет
    \ т
    \ т
    \ т
    Дисх Доручак
    Европејски
    15-20 минут
    Съставки
    \ т
      \ т
    • \ т 3 Еггс
    • 1 гласс Обогатенное млеко
    • Дилл анд перслеи
    • \ т 1 Арт. л Деодоризед Вегетабле Оил
    • Зачини по окусу
    Дисх Доручак
    Кухиња \ т Европејски
    15-20 минут
    \ т
    Съдържаниа
    • \ т 3 Еггс
    • \ т 1 гласс Ским милк
    • Дилл анд перслеи
    • \ т 1 Чл. л Деодоризед Вегетабле Оил
    • Спицес то тасте
    \ т
    \ т
    Инструкции
      \ т
    1. Прво, раздвојите протеине од жумањка. Свако јаје се разбија у одвојене посуде тако да се делови јајета не мешају. Вјеверице се сипају у дубоку здјелу и бич.
    2. Додајте хладно млеко беланчевинама, наставите да ударате док се не појави мекана пена. У процесу додајте со, слатку паприку, црни бибер, ако желите.
    3. Карактеристика овог начина припреме омлета је његово пуњење нарезаним поврћем пре печења. Улијте копар и першун у мешану смешу, добро промешајте.
    4. Посуда се загрева и подмазује комадом маслаца или малом количином биљног уља. У посуду улијте мешавину беланаца и млека и покријте поклопцем.
    5. Пржите омлет на лаганој ватри 7-10 минута. Јело је спремно, можете послужити. Пратите га салатом од поврћа да бисте покренули укус омлета.

    Француски мотиви

    Сада ћемо кухати омлет на француском. У том смислу - мала историјска позадина. Омлет - јело је традиционално француско. У оригиналној верзији, јаја за омлет нису тучена. Дакле, била је густа и равна. Он је сервиран за столом, замотан или пресавијен на пола. Пуњење је сланина, месни производи, поврће, зеленило. Попеците меланж у маслацу док се потпуно не згусне. Пре сервирања, стол је био преусмерен на другу страну и печен још неколико секунди.

    Модерни начин кувања укључује бујну, деликатну текстуру готовог колача. Због тога је потребно премлаћивање јаја. У кухињама различитих нација свијета постоје слични рецепти од јаја:
      \ т
    • Италиан Фрит;
    • шпански Тортиља;
    • Руски кретени;

    Често се омлет користи као палачинка са пуњењем. Тако облаже пиринач и резанце у Јапану, у Индонезији - месне састојке.

    \ т
    Печатать рецепт
    \ т
    \ т
    \ т
    \ т
    \ т
    Дисх Доручак
    Кухни Европејски, французски
    15 минут
    \ т
    Съдържаниа
    \ т
      \ т
    • \ т 2-3 Еггс
    • \ т 40 г Тврд сиров
    • \ т 2 Арт. л Крава уље
    • Со и бибер по окусу
    \ т
    Дисх Доручак
    Европејски, Френски
    15 минут
    Порције
    Састојци
    \ т
  • \ т 2-3 Еггс
  • \ т 40 г Хард цхеесе
  • 2 Арт. л Крава уље
  • Сол и бибер по окусу
  • \ т
    \ т
    \ т
    \ т
    ;
    1. У дубокој посуди помешајте јаја са млеком, избегавајући стварање пене.
    2. Загрејте тигањ и подмажите га маслацем.
    3. Излијте мешавину у посуду, равномерно прекривајући њено дно. Ватра не мора да буде јака, онда маса неће изгорети и биће тачно печена. Покријте посуду поклопцем. Након 5-6 минута омлет ће бити спреман.
    4. Пре тога, посипајте нарибаним тврдим сиром на пола посуде, омотајте омлет тако да се сир налази у замотаној омотници. Оставите га у посуди још пола минута. Сада можете послужити традиционални француски омлет за доручак.

    Са шунком и свежим луком

    Шунка даје јелу ситост и укус меса. Овај састојак може бити замењен добром кобасицом,куване или димљене. Зелени украшавају омлет и дају му летњи укус.

    Разно
    \ т
    \ т
    Дисх Доручак
    Европејски
    15 минут
    Портиа
    Ингредиентс
    \ т
  • 1 стекло Милк
  • 4-5 Егг
  • 100 г Тврд сиров
  • 2 Арт. л Пшенично брашно
  • 140 г Хам
  • 2 Томато
  • 3 Арт. л Дезодорисано биљно уље
  • 1 Онион
  • Сол, хопс-сунели, паприка, чернаа паприка
  • Доручак
    Европејски
    15 минут
    Портиа