Кромпирић у лонцу - Рецепти за најзанимљивија јела

Захваљујући јединственој кухињи у вишеструком штедњаку, печурка од кромпира се показала као нежна и добро испечена
Захваљујући јединственом кувању у спором штедњаку, кромпир се добро испече, а што је најважније, можете бити сигурни да јело гори или се залијепи за зидове посуде. Захваљујући јединственом загревању, посуда ће добро испећи. Поред компоненти стандардне рецептуре могу се користити и друге, које ће јело учинити јединственијим и оригиналнијим у односу на укус.
Ово је комплетно јело које је погодно и за породичну вечеру и за пријем

Дијететска посуда од кромпира у лаганом шпорету

Шта знамо о посудама од кромпира у мултикварцима? Рецепти кромпира у лаганом шпорету са фотографијом су дијететска јела. Захваљујући дијеталним биљним компонентама, јело ће бити нискокалоричне, са храњивим и укусним нотама.

Савет! Да би се скувао кромпирић од кромпира у лаганом штедњаку, можете користити већ кухани кромпир, који је остао од вечере, али је штета бацити га.

Поред кромпира и другог поврћа, у јело морају бити укључени и млечни производи.

Печатать рецепт
Диетическиј лонец кромпир
Дисх
Европејски
1
пеопле
Съдържаниа
  • 5 Потато
  • 1 Бов
  • 3 цхиве гарлиц
  • 100-150 г Тврд сиров
  • 80 г Вегетабле оил
  • 0.5 чашки Соур цреам
  • 2 Чл. л Мајонеза
  • 1 Егг
  • Кондоми и зачини по окусу
Дисх
​​ Европејски
цоокинг 1 час
луди
Ингредиентс
  • \ т 5 Потато
  • \ т 1 Бов
  • \ т 3 цлове Гарлиц
  • \ т 100-150 г Тврд сиров
  • \ т 80 г Вегетабле оил
  • \ т 0.5 а цуп Соур цреам
  • \ т 2 Чл. л Мајонеза
  • \ т 1 Егг
  • Зачини и зачини по окусу
Инструкции
  1. Огулите лук и бели лук, ситно секајте ножем. Загрејте таву на средњој ватри и додајте кашику биљног уља. Сипајте мало лук и печено поврће, додајте чешњак. Нема потребе да се постигне златна боја - поврће се сматра спремним када постану транспарентне.
  2. Свеже кромпир огулите и нарежите на танке кришке ширине око 3-4 милиметра. Скувајте кришке до полу-готовог стања у слабо посољеној води. До времена потребно је око 10 минута. Већ пире кромпиркорелира са другим производима у потребној пропорцији.
  3. Сирени треба да се здроби на фино или грубо ријетко. Све зависи од склоности кувара. Често се млечни производ ситно сече ножем.
  4. Припрема се сипање павлаке, мајонеза, јаја и зачина. Све компоненте су помешане, боље је умутити. Можете додати сјецкане биљке: першун, копар или целер.
  5. Контејнер с мултивлаком подмажите маслацем или биљним уљем. И тек након тога се полажу слојеви производа.
  6. Прожемај пола кромпиров и полат пола трабленого сърха на качество. Трећи слој ће бити пржени лук са белим луком. Попуните мањи део млечне супстанце. Након полагања остатак кромпира и последњи слој је сура. Горњи залив челика.
  7. Филл може да се припреми по Вашем укусу. Млијеко или ниско-масна крема се често користи умјесто павлаке. Овде се могу додати и друге компоненте, као што су парадајз или умаци.

Најједноставнији лонац од кромпира и млевеног меса у лонцу за спавање

Па идемо! Рецепти од кромпира са млевеним месом у спором штедњаку са фотографијом представљени су великом разноликошћу. Кромпир је природно главни састојак, али да би се јело учинило укусним и задовољавајућим, потребне су и друге хранљиве материје. У стандардуопција кромпир у комбинацији са млевеним месом.

Адвице! Боље је изабрати млевено месо уз додатак одређеног процента масти. Тако да се кромпир не осуши или оштро. Садржај калорија ће се повећати, али јело ће постати задовољније и укусније.

Рецепт за печење кромпира са месом у лаганом штедњаку припрема се по истом принципу као и са млевеним месом. Главно је да се месо сеци на танке кришке, коцке или пруге. Ово је нешто слично европској или америчкој лазањи, али без теста.

\ т
Печатать рецепт
Кромпир пудинг
\ т
\ т
\ т
Дисх Маин Дисхес
Европејски
1 сат
\ т
Съдържаниа
\ т
  • \ т 300 г
  • \ т 1 Онионс
  • 120 г Брашно
  • 3 Еггс
  • 300 г Мајонез или павлака
  • Спицес
  • \ т
    Дисх Главна јела
    Кухиња Еуропеан
    1 сат
    Порције
    \ т
    Ингредиентс
    • 300 г Фарс
    • \ т 1 Онионс
    • 120 г Муки
    • 3 Еггс
    • \ т 300 г Мајонез или павлака
    \ т
    Инструкции
    1. Огромен кромпир. У почетку је боље узети мали кромпир тако да је погодно резати гомоље. Обично резање је круг, рјеђе -танке кришке.
    2. Црни лук огулите и ситно сецкајте. Поврће ће бити уситњено, тако да ће мањи и прецизнији комади бити бољи за јело.\ т
    3. Можете узети било коју надев: свињетину, говедину или исјецкано месо живине. Салтирајте производ, додајте мало зачина и помешајте са сецканим луком.
    4. Пуњење за печење се припрема од јаја, соса (павлака), брашна и зачина. Мешајте све компоненте, додајте зачине на укус и добро ударајте. Можете чак користити и миксер или миксер за то. Да бисте додали мало киселог улијевања, додају се понекад парадајз пасте, кечап или парадајз сос.
    5. Подмажите контејнер с мултивлаком биљним уљем. Важно је да требате подмазати зидове посуде до висине на којој ће се уклопити будуће јело.
    6. Ставите слој нарезаног кромпира у посуду и напуните га половином пуњења на врху. Затим се стави надев и течни део се поново излије. Када су сви слојеви постављени, потребно је мало протрести посуду са састојцима, тако да лонац натапа кромпир и мљевено месо.
    7. У полаганом штедњаку је подешен режим "печење". Даље кухање лонца потпуно пада на рамена уређаја. Обично се у овом режиму време подешава аутоматски - 1 сат. Али у неким случајевима овај пут се може променити. С обзиром на то да је поклопац вишекутника при кувању затворен, јело се испоставило да је сочно имирисна. Сви мириси остају у посуди и упијају све састојке.

    Мусхроом Цассероле

    Рецепти за печење кромпира у Редмонд мултицоокер-у могу се наћи на интернету. Често, рецепти су у пакету са опремом у посебној поклон књизи. Најпопуларнија опција за кување касерола у Редмонд мултицоокеру је она са печуркама.

    Адвице! Овај произвођач је размислио о оптималним условима за припрему сложеница различитих конфигурација. Дакле, ако су домаћини велики љубитељи касерола - ово је верзија уређаја само за вас.

    Уз минимално време, труд и новац, можете припремити оригиналну пуну вечеру за госте било ког ранга.

    Печатать рецепт
    Потато мусхроомс цассероле
    \ т
    \ т
    \ т
    \ т
    Дисх Главна јела
    Европејски
    1
    Порције
    \ т
    Састојци
    \ т
  • \ т 0.5 кг Потато
  • \ т 0.5 кг Мусхроомс (гриби, маџские гриби)
  • \ т 1 стекло крем с ниско-масним
  • \ т 3 Еггс
  • \ т 2 Арт. л Брашно
  • \ т 150 г Хард цхеесе
  • Вегетабле анд буттер
  • Спицес
  • Дисх Маин Дисхес
    Европејски
    1 сат
    \ т
    Съдържаниа
    \ т
  • \ т 0.5 кг Потато
  • \ т 0.5 кг Мусхроомс (печурки, острига)
  • \ т 1 гласс Лов-фат цреам
  • \ т \ т3 Еггс
  • \ т 2 Арт. л Брашно
  • \ т 150 г Хард цхеесе
  • Вегетабле анд буттер
  • Спицес
  • Греенс
  • Инструкции
    \ т
  • Лук скувајте и исеците на начин који желите, такође са печуркама.
  • Укључите режим "пржење", додајте мало биљног уља у посуду и пржите печурке са луком док не добијете пола.
  • Промените начин на "Угасити". Поступак се проводи пола сата.
  • Бъде бъдат бъдесо от брашна, ајца и крема. Сви састојци бичају и зачињу зачинима.
  • Када се гљиве и лук добро пирја, треба их извадити из контејнера и ставити у посебан контејнер.
  • Кромпир огулите, исперите и решеткајте. Наравно, поврће можете исећи на танке кришке.
  • Док се капацитет вишекутника не охлади, додајте мало биљног уља и наставите са наношењем производа у слојевима.
  • Прво се изнесува слој на пола на кромпир и се заполени со маса на млеко. Затим печене печурке са луком. Оставио сам другудео кромпира који се пуни смешом. Врх свих прекривених нарибаним сиром.
  • Подесите режим "Печење". Време кувања 1 сат.
  • Сумирајући ову точку, желио бих рећи да је рецепт за кромпирић с печуркама у Редмонд мултицоокер-у врло једноставан, али практичан. Можете брзо нахранити госте, укусне и јефтине. И што је најважније, сав посао обављају кухињски апарати.

    Девојчица са кобасицама

    Рецепт за кромпирићу са кобасицама у лонцу је занимљив јер можете користити готове производе како бисте се одупрли томе.

    Важно! Главна компонента су кобасице, па је боље купити скупо месо. Умјесто кобасица могу бити кобасице, кобасице, балик.

    \ т
    Печатај рецепт
    Бацхелор бакед
    \ т
    \ т
    \ т
    \ т
    Дисх Маин Дисхес
    Европејски
    Време кувања 40-50 минут
    сервингс
    Састојци
    \ т
  • 3-4 Потато
  • 1 Томато
  • 3 Саусагес
  • \ т 2 Еггс
  • 100 г Соур Цреам
  • Сол, бибер
  • Дисх Маин Дисхес
    Европејски
    40-50 минут
    Портиа
    сервингс
    Съдържаниа
    \ т
  • 3-4 Потато
  • 1 Томато
  • \ т 3 Кобасице
  • 2 Еггс
  • \ т 100 г Соур цреам
  • Сол, бибер
  • \ т
    1156 \ т
    \ т
    Инструкции
    1. Кромпир огулите и сецкајте. Можете произвољне комаде, све док нису превише дебели. Мешајте поврће са неколико кашика павлаке.
    2. Изрежите кобасице на прстенове.
    3. Победите јаја. Истовремено додајте зачине у смешу.
    4. Парадајз се може здробити у колутове, полу прстенове, коцке.
    5. Подмажите посуду са више биљних уља и ставите производе у слојеве.
    6. Први слој је кромпир, затим кобасице, затим парадајз. Топ поуринг. Наливање је мешавина јаја, павлаке, зачина и воде.
    7. Затвори муле