Оригинална салата са раковим штапићима, парадајзом и сиром - рецепти

Салата са парадајзом и сиром од ракова - универзални аналог дуго познате и досадне салате од раковице

Салата са парадајзом и сиром од ракова - универзални аналог дуго познате и досадне салате од раковице . Захваљујући присуству јединствених састојака, њиховој комбинацији и способности да засенеју један од других, јело игра потпуно нове боје. Није тешко припремити такву салату, чак и ако има јако мало времена и гости ће се појавити на прагу. Компоненте рецептура су доступне у ценама и преваленцији. Захваљујући овим позитивним карактеристикама, салата од раковица, парадајза и сира постала је не само популарна, већ се и стално унапређује, додајући све више нових компоненти.

Штапићи од ракова, иако удаљени, личе на укус морских плодова, што их ставља у ранг деликатеса

Додајте белу ноту

Шта знамо о салати од ракова? Сви знају стандардни сет производа за његову припрему: јаја, конзервирани кукуруз, раковице и мајонез. Али, како се испоставило, овај рецепт је сувише једноставан по својим укусним карактеристикама. Укус се може учинити много рафиниранијим и необичним, остављајући ракове палице као основу и мијењајући неке друге компоненте.

Важно! Парадајз није добро комбинован са морским плодовима, тако да је број парадајза по порцији боље да се у почетку ограничи на минимум - припремите пробну верзију.

Печатать рецепту
Раковаа салата с парадајз, сир и чеснок
Они који нису навикли на превише оригинална решења укуса бирају рецепт за салату са парадајзом, штапићима од ракова, сиром и белим луком. Рецепт је једноставан, али оригиналан.
Дисх Салад
Европејски
30 минут
Съдържаниа
  • \ т 200 г Цхиллед цраб стицкс
  • 6 Томато Средниј Размер
  • \ т 2-3 цхиве Гарлиц
  • 300 г Хард сир
  • Сол, бибер по укусу
  • Неколицина гранчица першина
  • Мајонез по окусу
Дисх Салад
Европејски
30 минут
​​
Ингредиентс
  • 200 г Рождени штапи за раковини
  • 6 томато медиум сизе
  • \ т 2–3 тоотх Гарлиц
  • \ т 300 г Тврд сиров
  • Сол, бибер по окусу
  • Неколицина гранчица першина
  • Мајонез по окусу
\ т
  • Прво треба да сечете паличице. Можете их изрезати на неколико начина: мале коцке, дуж целог попречног пресека штапа, прстенова, полу прстена.
  • Прво се опере парадајз и секо се вади. Боље је одабрати рајчице еластичне и не превише сочне. То је неопходно тако да се при резању телаПарадајз у малим коцкама није успио да се згњечи. Истовремено, сок од парадајза треба уклонити што је више могуће током процеса сечења.
  • Мајонез треба мешати са ситно сецканим белим луком. Можете прескочити чешњак кроз лом. Мајонез се најбоље кува код куће. У ову смешу можете додати црни бибер.
  • Тврди сиреви се нарибају на грубо или фино поврће - све зависи од склоности кувара. Истовремено можете припремити два различита порција различите мале рибе.
  • Съдържание на састојци може да варира. Све се може помијешати и напунити мајонезом - обичном верзијом салатног дизајна. Оригиналнији начин је полагање компонената у слојевима који су премазани мајонезом. Декорација је погодна за свечане прославе и догађаје, јер због полагања лемова то можете урадити и порцијама. Украсите готову посуду може бити ситно исецкан першун или целе гранчице.

    Не заборавите на јаја

    Јело које садржи палице од раковица изгледа веома уочљиво и оригинално. Са овим јелима можете украсити било који сто, чак и најскромнији по неким стандардима.

    Адвице!Таква салата не може предуго стајати, јер парадајз почиње да исцрпљује и то ће покварити цијели укус.

    Поред лепоте и нестандардностирегистрација, јело је веома задовољавајуће. У исто вријеме, потпуно је безопасна за фигуру, јер јести такву храњиву салату неће пуно успјети.

    Печатать рецепт
    Салата с краб стапки с парадајз, ајца и сир ]
    \ т
    \ т
    Дисх Салад
    Европејски
    30 минут
    Портиа
    \ т
    Састојци
    • \ т 2-3 Цхицкен еггс
    • \ т 200-250 г Раковие палочки
    • 200 г Тврд сиров
    • \ т 1 Томато
    • 2-4 зуби Гарлиц
    • 1 Булгариан пеппер
    • Сол, бибер по окусу
    • Мајонез
    Дисх Салад
    Кухоница Европејски
    30 минут
    порције
    Састојци
    \ т
  • \ т 2-3 Цхицкен еггс
  • \ т 200-250 г Цраб Стицкс
  • \ т 200 г Хард сир
  • \ т 1 Томато
  • 2-4 цловес Гарлиц
  • \ т 1 Булгариан пеппер
  • Сол, бибер по окусу
  • Мајонеза
  • \ т
    Инструкции
    1. У зависности од начина послуживања јела и сервирања стола, може се одредити један од начина резања производа: велики, средњи или мали. Размислите о врло фином начину сецкања састојака салате.Јаја, кувана тврдо кувана, за овај рецепт је боље да се нарежете на фину рибу. Цанрастурити ножем. Комади би требали бити мали. Ако имате времена и жеље, онда бијели и жумањци могу бити одвојени. Ово је корисно код израде слојева посуђа.
    2. Сечите ракове палице у траке, а затим исеците сламу на мале квадрате. Што је мањи рез, то је боља за даљу обраду посуде.
    3. Парадајз и бибер на почетку би се морали залити хладном водом да би се сачувала хрскава подлога поврћа. Прережите храну на мале коцкице, оставите их на дасци за резање 5–15 минута. Тако ће вишак сока бити исушен из поврћа.
    4. Мајонез је помешан са зачинима и такође исцијеђен чешњак. Понекад се додају и ситно исецкане биљке: першун, копар, целер.
    5. Сирени се нарибају на средната рика. Понекад узимате топљени сир са додатком биља или других састојака.
    6. Састојци се могу полагати у слојевима, ширећи их мајонезом. Горње јело посуто нарибаним сиром и зачинским биљем. Понекад су састојци помешани, али врх посуде је још попрскан сиром.
    \ т

    Послуживање се може извршити у складу са сљедећим критеријима. Углавном се користе додатне јестиве декорације. Лишће салате може бити постављено око салате. Европска опција служијела са чипсом. Могу се раширити по рубовима плоче или покрити цијелу површину салате. Чипови су последњи који се слажу, јер се могу натопити мајонезом.

    За љубитеље паприке

    Ова верзија рецепта се сматра готово прехрамбеном, ако не узмете у обзир присуство мајонеза у саставу производа. Салата ће бити шарена и сјајна. У сваком случају, он ће скренути пажњу на благдански сто у било које доба године.

    Адвице! Да би салата изгледала естетски угодније, боље је изабрати паприку у боји парадајза, односно црвену. Ако желите додати боје, можете одабрати жуту опцију.

    Печатать рецепт
    Раковие штаписи с парадајзом и папром
    Салата од раковица, парадајза и папра има друге састојке. Често то могу бити краставци, пасуљ, неке врсте конзервиране рибе.
    \ т
    \ т
    \ т
    \ т
    \ т
    Дисх Салад
    Европејски
    30 минут
    Порције
    \ т
    Састојци
      \ т
    • \ т 250 г Цраб стицкс
    • \ т 2 Томато
    • \ т 2 Булгариан пепперс
    • Зачини и зеленици по жељи
    • Мајонез
    \ т
    \ т
    Дисх Салад
    Европејски
    30 минут
    \ т
    Съдържаниа
    \ т
  • 250 г Цраб Стицкс
  • \ т 2 Томато
  • \ т 2 Булгариан пепперс
  • Зачини и зелени по жељи
  • Мајонеза
  • \ т
    \ т
    Инструкции
    \ т
  • Сипајте паприку на вруће, а затим одмах хладном водом. То се ради како би се уклонила кожа са површине поврћа. Месни део исечен на танке траке. Да бисте то урадили, узмите оштар нож са танком оштрицом.
  • Парадајз се може прерадити по истом принципу, а често је и кожа на парадајзу остала. Ово ће спречити да га поврће претвори у кашу. Боље је одрезати парадајз на коцкице и сачекати неколико минута док се не извуче вишак сока.
  • Одрежите палице од ракова у истој слами као и бибер. Пре-цраб палице треба да се одмотају, и тек онда растурити.
  • Мешавина мајонеза са сеченим зеленилом и зачинима док не постане глатка.
  • Попълвасите съсо миксени сеставки с мајонез. Поспите или украсите поврћем поврће.
  • Укратко, желио бих нагласити карактеристике послуживања. За партије, такав рецепт за салату од ракова био би идеалан. Јело се може поделити на порције, стављајући суву мешавину у корпе за вафле. Врх са капи мајонеза и мало црвеног кавијара. Ниједна гранчица першуна.

    Кукурузни окус

    \ тСвечана и најближа изворном рецепту за салату од ракова је ова опција. Састојци су много више него у било којем другом рецепту, тако да ће укус постати много богатији и разноврснији.

    | За овај рецепт, боље је изабрати кукуруз шећерне класе, али са меком подлогом. Осим тога, може се користити и конзервирани крил.

    Печатать рецепт
    Салата с раковами с корне, парадајзом и сиром
    \ т
    \ т
    \ т
    Дисх Салад
    Кухни европски
    40 минут
    Ингредиентс
    • 250 г Цраб Стицкс
    • 3-4 Кухани кокошја јаја
    • 800 г Консервиран кукуруз
    • 200 г Маионнаисе
    • 2-3 Свежи краставци
    • Пилећи филе
    • \ т 50 г Боилед рице
    • 20 г Сахара
    • Цондиментс
    \ т
    Салад
    Еуропеан
    40 минут
    Съдържаниа
    \ т
  • 250 г Рак штапи
  • \ т 3-4
  • 800 г Консервиран кукуруз
  • 200 г Маионнаисе
  • 2-3 Свежи краставци
  • Пилећи филе
  • 50 г Кухани пиринач
  • 20 г Сахара
  • Греенс
  • Цондиментс
  • \ т
    \ т
    .
      \ т
    1. Прво морате да прокувате све компоненте које ће бити термално погођене: јаја, пилетина, пиринач. Сви производи се требају потпуно охладити прије даљње обраде.
    2. Улијте ракове палицама топлом водом и одмах почните да сечите. Пожељно је да се реже на мале коцке.
    3. Смърстате ачисе практично в прашку. Може се обрађивати помоћу рибежа.
    4. Изрежите свеж краставац у мале коцке или малу, али танку сламу.
    5. Кухан пилећи филе се може раставити право у влакна. Израђује се и сече ножем. Облик: коцке, сламке.
    6. Пиринач мора да бъде избранно, че изтачено, но не прилежено. Да бисте то урадили, кувајте кашу у масном бујону.
    7. Отворите и поставите кукуруз у цедило,