Савори Гарлиц Бровн Цроутонс - Реципес фор Реал Гоурметс

Ћитуљи од црног хлеба - рецепт је најлакши чак и за домаћице које не знају да кувају све

не зна да кува. Састојци су доступни, а начин њихове обраде је врло једноставан. Поред две главне компоненте, додају се и друге да би прилагодили крутоне јелу од којег се припрема хрскава ужина. Постоји много алтернативних рецепата за прављење здравих чешњака.

Постоји много алтернативних рецепата за прављење крутона од чешњака, јер је ово одличан снацк за све прилике

Класични ражени крутони са белим луком за пиво

Овај рецепт се сматра класиком, тако да се може користити у било којој кухињи. Стандардни крутони се најчешће припремају за пиво, како би се мени додали мало пикантности, направили здрави оброк, користили минимум састојака.

Савет! Сол чешњака се може користити уместо белог лука. Укус се неће променити, а рад на припреми ће постати још лакши.

Печатать рецепт
Растниј тост дла пива
Дисх Снацкс
Европски
5-10 минут
Съдържаниа
  • \ т 200 г Блацк Скуаб
  • 1 глава Гарлиц
  • Салт то тасте
  • 40 г Уље нерафинираног поврћа
Дисх Снацкс
Европејски
5-10​​ минут
Портиа
Съдържанието
  • 200 г
  • 1 хеад оф гарлиц
  • Салт то тасте
  • 40 г Утечение нерафиниранного растениа
\ т ,
\ т
  1. Боље је користити благо сушени крух - много га је лакше резати него свјеже, јер ће се мрвица распасти. Комади могу бити различитих величина и облика. Стандардно се сијече у сламке или мале коцкице, трокути су занимљив начин резања.
  2. Загрејте тигањ на средњем огруду, улијте 2 кашике биљног уља и загрејте га. У загрејано уље сипајте нарезани хлеб. Ако сипате комаде ражи у хладни маслац, онда се мрвица храни биљном масноћом, која ће касније бити горка.
  3. Очистите чешњак и прођите кроз пресу или решетку. Мешати добијену смешу са одређеном количином соли.
  4. Док су кришке круха још вруће и утрљати са готовом мешавином белог лука и соли. Количина зачињене мешавине зависи од укуса.

Сумирајући, желио бих рећи да су друге укусне мјешавине погодне за пиво. Чешњак се често замењује рибаним сиром. Додата је могућа комбинација белог лука са сиром, додатно ситно исецкана трава. Осим соли, користе се и други зачини који су по свом укусу шаренији.

\ тИталијански брускети

Шта уопште знамо о здравицама? Ово јело је исто јело у италијанској кухињи, као што су тјестенина или месне округлице. У овом случају, тост ће коштати много јефтиније, а опсег примене је много већи. Припрема ће потрајати не више од 15-20 минута, ако су гости већ на прагу, онда можете убрзати и обавити цијели поступак у року од 10 минута максимално.

Важно! Италијански крутони се могу замрзнути у полупроизводу, претходно упакованом производу у фолији за храну.

Насупрот општем мишљењу, крутони су скоро исхрана. 100 грама производа садржи око 110 калорија. Количина масти, угљених хидрата, протеина и влакана је еквивалентна исхрани.

\ т
Одштампај рецепт
\ т
\ т
Дисх Снацкс
итальанскиј
15-20 минут
Порције \ т
Съдържаниа
  • 2 Арт. л Буттер
  • 80 г Масло масло
  • 1 тсп. Печеница
  • \ т 2 Арт. л Паприкас
  • 1/2 тсп. Мешавине италијанских биљака (сушене)
  • \ т 4-5 г Мустард Повдер
  • \ т 1 хеад Гарлиц
  • \ т 100 г Финли гроунд Пармесан
  • \ т 1 Раж хлеб
Дисх Снацкс
Кухиња итальанскиј
15-20 минут
Порције
Ингредиентс
\ т
  • 2 Чл. л Буттер
  • 80 г Маслиново масло хладно прешано
  • \ т 1 тсп. Печеница
  • \ т 2 Арт. л Паприкас
  • \ т 1/2 тсп. Мешавине италијанских биљака (сушене)
  • 4-5 г Мустард Повдер
  • 1 оф гарлиц
  • 100 г Феми пармесан
  • \ т 1 Рие лоаф
  • Инструкции
    \ т
    Метод 1
    1. Прво, чесен треба очистити. Да бисте то урадили, раздвојите главу на зубе и загрејте их у микроталасној пола минута. Након тога, коре се уклањају готово без проблема.
    2. Ставите зубе на дрвену даску за сечење и гњечите их вилицом. Захваљујући загревању, поврће ће постати много мекше, па ће ломљење поврћа бити много лакше.
    3. Омекшајте маслац, додајте здробљени бели лук. Улијте у садржај зачина, све добро промијешајте док не добијете хомогену конзистенцију. Маслиново уље се додаје последње.
    4. Друга фаза се состои тие в самите припрема на тоаст. Ово се може урадити и на два начина: пржите крутоне у тави или пецитепећница. Кухање у пећници је оригиналан начин не само кухања, већ и сервирања. Приликом печења добија се хрскава и танка кора. Једина мана је да је такво јело сјајно само када је вруће.
    5. Резати палицу по неколико плоча, свака дебљина не смије бити већа од 2 центиметра.
    6. Разместите сваки комад мешавином белог лука, уља и зачина. Слој ширења зависи од укуса. Боље је да буде гушћа и густа.\ т
    7. Затим исеците сваки слој на мале квадрате, пруге, троуглове или сламке.
    8. Покријте лим за печење перфорираним папиром који је лагано посипан маслиновим уљем.
    9. Ставите комаде хлеба на лим за печење.
    10. Загрејте рерну на 180 степени. Ставите лист хлеба у рерну и пеците све док се не појави кора црвене златне коре.
    Метод 2
    1. Постоји још један рецепт за кување крутона у пећници. У овом случају, требаће вам фолија, а здравица ће бити мекана, засићена маслацем и зачинима.
    2. Обработка на хлеб с сосом се изврши на исти начин, както во првиот случај.
    3. Печене производе ставите на фолију и печатфолија.
    4. Ставите куверту на лим за печење и пеците у рерни око пола сата.
    \ т
    Метод 3
    1. Ако печете крутоне у тигању, оне ће постати хрскаве. Истовремено, сос темељно прожима читаву мрвицу оригиналним мирисом.
    2. Резати хлеб и намочити га с обје стране сосом од чешњака на бази зачина и маслаца.
    3. Одрежите такве плоче у потребне комаде и ставите их у таву. Лагано намажите маслиновим уљем. Главно је да тост не лежи у расутом стању. И сваки комад додирује дно.
    4. Након печења хлеба на једној страни 3-4 минута, окрените хлебове на другу страну и пржите у исто време.

    У зависности од тога са којим посудама ће се послужити крутони, изабран је начин кувања ражених крутона са чешњаком. Крутони у фолији идеално ће се комбиновати са зачинским сосом. Печени и пржени хлеб идеални су за салату и друга слична јела.

    Цхеесе Аппетизерс

    Ражни тост са белим луком и сиром одлична је алтернатива обилном доручку. Генерално, ово јело се односи на европску кухињу. Такодје је супер користити такву ужину на пикнику.

    Важно! 665Можете конзумирати и топло и хладно, али треба сачекати да се хлеб засити са сиромкит.

    Захваљујући занимљивом пуњењу и јединственом начину кухања, ово јело стиче јединствен окус. Пржени хлеб може бити хладан или врућ. За разлику од класичног рецепта, димензије европских крутона су свеукупне - то је само рез од векне.

    Печатать рецепт
    Цхеат рие цроутонс витх гарлиц
    \ т
    \ т
    \ т
    Дисх Снацк
    Европејски
    10 минут
    \ т
    Ингредиентс
    \ т
  • \ т 1 Блацк лоаф
  • \ т 1 хеад Гарлиц
  • \ т 300 г Хард цхеесе
  • 4 спригс Парслеи анд дилл
  • Сол и паприка
  • Сухи зачински биљи
  • \ т 1 тсп. Маслиново уље
  • \ т
    Дисх Снацк
    Европејски
    10 минут
    \ т
    Съдържаниа
      \ т
    • \ т 1 Блацк лонг лоаф
    • 1 хеад Гарлиц
    • \ т 300 г Хард сир
    • 4 Спригс Парслеи анд Дилл
    • Со и бибер
    • Сухи зачински биљи
    • 1 тсп. Маслиново уље
    \ т
    \ т
    \ т
    \ т
    \ т
    Метод 1
    \ т
  • Најбоље је користити ражену штруцу. Пресеци га на танке делове дуж целог производа. Дебљина сваког комада је приближно 2 центиметра. Ако их учините дебљим, ондамрвица није натопљена. У супротном, кора ће изгорети и биће огорчена.
  • Сипајте мало маслиновог уља на посуду и мало га загрејте пре него што тамо ставите припремљене комаде дугог хлеба.
  • Док се посуда загрева, потребно је припремити чешњак - ољуштити га и резати ножем на мале комадиће.
  • У вруће уље прелити ситно исецкани бели лук, сушено биље, со и бибер.
  • Хлеб је стављен у такву смешу и пржен са обе стране до златно браон боје.
  • Сиреви се нарибају на фином ранцу и помешају са ситно сецканим поврћем и кашичицом маслиновог уља.
  • Док је векна још врела, нанесите на површину мешавину сира и зеленила, набијањем вилицом. Као резултат, сир ће се мало отопити.
  • \ т
    Метод 2
    \ т
  • Пржите кришке хлеба у маслиновом уљу док кора не постане хрскава.
  • Маслац на векни припрема се на следећи начин: помешајте фино испечени сир са поврћем, белим луком и зачинима.
  • Распршите пикантни сир на топле кришке хлеба и ставите хрскаве сендвиче на неколико минута да бисте растопили млечне производе и намочите мрвицу.
  • Да би сир био што топлији, можете ставити круту са сиром упретходно загрејана рерна.
  • Европски крутони су дивно комбиновани са многим јелима, посебно са сухим кремом и поврћем. Деца обожавају такве хрскаве грицкалице. Изгледају прилично оригинално на благданском столу у облику ужине.

    Украиниан реципе

    Крутони црног хлеба од белог лука су идеални. Служи се са кришкама сланине као ужина. Једноставни и приступачни производи у комбинацији једни с другима ће стећи нови укус, који је идеално комбинован са свим јелима украјинске кухиње.

    Адвице! Главни састојак посуде је црни хлеб. Стога је потребно изабрати само квалитетну основу. Бородино је погодан за посебне гурмане.

    Састојци се припремају управо за оне који ће се комбиновати са главним јелом. Можете додати и друге састојке, као што је лук, сир. Украјински крекери могу бити ужина за пиво.

    \ т
    Печатать рецепту
    Гарлиц тоастс фром Бородино бреад
    \ т
    \ т
    Дисх Снацк
    Украјински
    30 минут
    Ингредиентс
    • 200 г Бородино хлеб
    • 2 Арт. л сунцокретово уље
    • 3 Чл. л Чешњак сос
    • 1 Арт. л Уље чешњака
    • 50 г Фресх Фат
    • Сол, бибер
    • 50 г Булгариан пеппер
    • 50 г Царротс
    Дисх Снацк
    украјински
    30 минут
    Ингредиентс
    • 200 г