Укусна и здрава просена каша са бундевом у лаганом шпорету - Најбољи рецепти

Просо каша са бундевом у спором штедњаку сматра се једном од најкориснијих међу сличним јелима од других житарица

Просо каша са бундером у спором штедњаку, која ће бити детаљно описана у наставку један од најкориснијих међу сличним јелима од других житарица. Дјеца ће уживати у опцијама с млијеком, жене које слиједе слику, прикладне не-млијечне методе кухања. На овај или онај начин, резултат ће увијек бити укусан и храњив, не оклевајте!

Дјеца ће уживати у опцијама с млијеком, жене, које слиједе слику, ће бити прилагођене методама припреме без млијечних производа

Када је укусно и здраво ...

Многи од нас памте овај доручак од детињства. Иако је овај рецепт централноазијског порекла и укључује употребу сувих кајсија, грожђица, цимета и других зачина и сушеног воћа, руски кувари су пронашли начин да га прилагоде нашим укусним преференцијама. Постоје варијанте проса са бундевом, које додају месо и лук - морам да кажем, укус доручка је веома оригиналан и префињен.

Већина наших сународника воли просо кашу. Највјероватније, то је због чињенице да смо навикли на његову редовну употребу од ране доби. Псхенка има много позитивних ствари, иако постоји низ контраиндикација за оне који пате од одређених болести.

Дърво на жълто на просозната държава е нужно за лица, кои работат много

Користи својства каше проса с бундевом

Овај доручак пшеничне житарице је праведанза оне који много раде. Стални физички и психички стрес може озбиљно нашкодити здрављу слабећи заштитне функције организма. Особа почиње брзо да се умара, постоји депресија и апатија, која се постепено претвара у депресивна стања. Препознајете ли себе у овом опису? Онда одмах почните да кувате просо кашу са бундевом у лаганом штедњаку.

Ова житарица у комбинацији са јарко наранчастим поврћем доприноси пуном развоју и расту. Зато се често кува у вртићима и школама. Код куће, често је кухају дијететичарке модне моде, које помно прате промене тежине. Редовна конзумација каше спречава таложење масти.

Забавни, сунчани доручак садржи невероватну количину витамина и елемената у траговима. Због присуства калијума, јода, цинка, магнезијума, натријума, фосфора и фолне киселине у сапи, кожа постаје глаткија и баршунаста, коса и нокти брже расту, а такви проблеми као што су перут и акне потпуно су заборављени као лош сан. Производ садржи велику количину витамина Б2 и Б5, који нормализују крвни притисак и јачају зидове и крвне судове срца.

Због присуства калијума, јода, цинка, магнезијума, натријума, фосфора и фолне киселине у сапи, кожа постаје глађа и баршунаста, коса и нокти расту брже, а такви проблеми као што су перут и акне и потпуно заборављен као лош сан

Контраиндикације

Просо каша са бундевом, кувана премаједан од следећих рецепта за више штедњака практично нема контраиндикација. Изузетак чине нека ограничења за оне који пате од акутних болести гастроинтестиналног тракта и пате од интестиналне опструкције.

Најукуснији рецепти из кухарица различитих нација света

Овдје долазимо до једног од најзанимљивијих дијелова чланка - проучавања рецепата за кашу од проса с бундевом у спором штедњаку. Овај кухињски апарат је постао животна линија за оне који узимају своје јутарње припреме за рад и трају јако дуго и не дозвољавају им да стоје на штедњаку. Овај врхунски и изненађујуће укусан доручак припрема се једноставно и једноставно: довољно је скухати све потребне производе и спојити спори штедњак са извором енергије. Па, јесте ли спремни? Онда идемо!

Руссиан реципе

Печатај рецепт
Просо каша с бучками на русском
Доручак
Кухоница Русскиј
1-2 часов
луди
\ т
Ингредиентс
  • \ т 1 гласс Миллет
  • 1 гласс Ватерс
  • 3 чашки Милк
  • 0.5 кг Пумпкинс
  • Сугар, салт, буттер то тхе тасте
Дисх Доручак
Русскиј
1-2 часов
|
Ингредиентс
  • 1 стекло Миллет
  • 1 гласс Вода
  • \ т 3 чашки Милк
  • 0.5 кг Пумпкинс
  • Сугар, сол, бутер по окусу
\ т
\ т
Инструкции
  1. Исперите просо бушотину и исцедите прљаву воду. Поновите поступак неколико пута.
  2. Резати бундеве на мале комадиће. Ако желите да укус поврћа буде што је више могуће посуди, нарежите га на крупнији ренде или у комбајн.
  3. Пресавијте све производе у лаганом шпорету, додајте шећер, млеко и со.
  4. Поставите уређај у режим рада „Каљење“ 1–2 сата. Трајање кувања зависи од величине комадића бундеве.
\ т

Маслац се обично додаје већ припремљеном доручку, који се поставља у тањуре. Међутим, мала количина овог производа може се додати током кувања.

Класични рецепт за пшеничну кашу са бундевом на води

Печатать рецепт
Пролетоваа каша с бундевом на води
Дисх Доручак
русскиј
Време кухања 1-2 часов
Портиа
људи
Састојци
\ т
  • 1 мултистакан Вхеатмеал
  • 2 чашки Ватерс
  • 500 г Пумпкинс
  • Уље, со, шећер по укусу
  • \ т
    Дисх Доручак
    Кухни Русскиј
    1-2 часов
    Порција
    луди
    Съдържаниа
    • 1 мултистацк Пшенични гриз (за многе направе контејнер је укључен у комплет)
    • \ т 2 чашки Ватерс
    • \ т 500 г Пумпкинс
    • Уље, со, шећер по укусу
    \ т
    \ т
      \ т
    1. Никада не заборавите на прање за просо. У наставку ћемо открити неколико тајни о томе како се ријешити неугодне горчине житарица, стога имајте на уму ове препоруке приликом прања.
    2. Ставите две чаши филтриране воде и одређена количина просоа у посуду за више печењаре. Додајте со и шећер.
    3. Мъжка българиа.
    4. У зависности од модела уређаја, изаберите одговарајући мод (негде ће бити „Каљење“, негде „Кување“, на неким мултикоклукама је обезбеђен режим „Каша“). Поставите индикатор на одговарајуће место, затворите поклопац и сачекајте припрему.
    5. Каша треба да "дише слободно" мало након кувања, тако да се не жури да отворите поклопац одмах након звучног сигнала, указујући на крај кувања. Пустите да сапи набрекну 10-15 минута.

    Просо са бундевом, рецепт из Централне Азије

    Суптилност овог рецепта је да се у кашу додају зачини и сухо воће. Овдје ћемо говорити о сушеним марелицама, али ако желите, можете их замијенити грожђицама, орасима, додати џем. Такав доручак,Наравно, то ће бити другачији калоријски, али заиста може волети децу и вољеног мужа. Процес стварања ремек-дела од бундеве са просоом трајаће од 30 минута до 1 сат, у зависности од "могућности" мултикокафе и величине комадића бундеве.

    \ т
    Печатать рецепт
    Рецепти пролета Центральној Азии
    Дисх Доручак
    Цоокинг Тиме 1
    \ т
    Ингредиентс
      \ т
    • \ т 0.5 кг Пумпкинс
    • 1.5 цупс Миллет
    • 100 г Дриед априцотс
    • 2.5 чашки Милк
    • \ т 1 гласс Вода
    • Сугар, салт, буттер то тхе тасте
    \ т
    Доручак
    Центральнаа Азиа
    1 сат
    Портиа
    сервингс
    \ т
    Ингредиентс
    \ т
  • \ т 0.5 кг Пумпкинс
  • \ т 1.5 чашки Вхеат
  • 100 г Дриед априцотс
  • \ т 2.5 чашки Милк
  • \ т 1 гласс Вода
  • Сугар, салт, буттер то тхе тасте
  • \ т
    \ т
    \ т
    \ т
  • Процес кухања је сличан свим горе наведеним рецептима, једина разлика је у прању сувих кајсија и додавању у све остале састојке.
  • Након што се производи напусте и улију у посуду за вишенаменску посуду, ставите режим "Каљење" или "Каша" и затворите поклопацуређаја. За пола сата или сат добићете укусан и здрав доручак за децу и одрасле.
  • Миллет житарица "Витаминка"

    \ т
    Печатај рецепт
    Миллет кост "Витаминка"
    \ т
    \ т
    \ т
    850
    \ т
    Доручак
    Русскиј
    1
    \ т
    Ингредиентс
    \ т
  • \ т 1 гласс Вхеатс
  • 250 г оф тхе свеетест пумпкин
  • \ т 10 пиецес Дриед априцотс
  • \ т 3 Арт. л Лигхт раисинс
  • \ т 4 чашки Вода
  • \ т 1 гласс Милк
  • Со, мед, масло
  • \ т
    \ т
    Дисх Доручак
    Русскиј
    1 сат
    сервингс
    Састојци
    \ т
  • 1 гласс Вхеатс
  • 250 г
  • 10 пиецес Дриед априцотс
  • 3 Арт. л Лигхт раисинс
  • 4 глассес Ватерс
  • \ т 1 а гласс Милк
  • Сол, мед, масло
  • \ т
    \ т
    Инструкции
    \ т
  • Као и увек, оперите гриз. Не жалите воду и своје време. У просо често проналазе комадиће земље и прљавштине, чије присуство може значајно да утиче на квалитеткувани доручак.
  • Сада је преокрет суве кајсије и грожђица. Потребно их је опрати и натопити кипућом водом 15-20 минута.
  • Овај рецепт не подразумева присуство великих комадића бундеве, тако да је поврће боље да се нариба на највећем ренде.
  • Ставите житарице у посуду за више јела и укључите режим "Пиринач, каша" 30 минута.
  • Ако приметите да је сапи до пола готова, додајте суву кајсију и суво грожђе у кашу.
  • Одмах излијте млеко у посуду и наставите са кувањем. Након 15 минута, каша ће пронаћи жељену конзистенцију. Не заборавите да псхенка треба још 10-15 минута одмора. Мед и маслац додајте у већ припремљену посуду пре сервирања.
  • Каша са јабукама

    Овај невероватан рецепт изумили су кухари из региона Краснодара и других јужних делова земље, где јабуке расту свуда. Кухање траје око пола сата, а док каша долази, можете обавити уобичајене јутарње активности.

    \ т
    Печатать рецепту
    Пшеница с бучинами и аблоком
    \ т
    \ т
    \ т
    Дисх Доручак
    Русскиј
    30 минут