Витаминска салата: репа са орасима и белим луком - Како преиначити рецепт?

Салата од цвекле са орасима и белим луком има многе предности у односу на слична јела. Поред корисних својстава и лакоће припреме, ова салата се одликује привлачним изгледом и расположивошћу производа за кување у било које доба године. Укуси вам омогућавају да комбинујете производ са било којим прилогом и врстом меса, користите као независну ставку менија.

Цикле су веома корисне за варење. Додавањем у вашу исхрану, напуните тело витаминима и ослободите се токсина

Најједноставнији рецепт за салату од репе од белог лука и ораха

Салата шећерне репе са белим луком и орасима припрема се за неколико минута, ако је сама репа спремна. Процес кухања у овом случају се састоји у механичкој обради свих компоненти посуде - то је отприлике 10 минута.

Важно! Главно је да се не претјерује са мајонезом. Чак и ако је конзистенција на први поглед сува, боље је мало сачекати. Сок од шећерне репе.

Приписивање такве салате одређеној кухињи је тешко. Слични аналози се налазе у источној, руској и украјинској кухињи. Чак иу европској кухињи постоје салате сличне компоненте.

Принтај рецепт
Салата: беетс, гарлиц, валнутс
Дисх Салад
Кухни
15 минут
Съдържанието
  • 4 Беетс
  • \ т 100 г Ораховие кернели
  • 1 хеад Гарлиц
  • Парслеи анд дилл
  • Сол, бибер
  • Мајонез
Дисх Салад
Еуропеан
​​ 15 минут
Съдържаниа
  • 4 Беетс
  • 100 г Валнут кернелс
  • \ т 1 Гарлиц
  • Парслеи анд дилл
  • Сол, бибер
  • Мајонеза
\ т
\ т
Инструкции
\ т
  • Прво, обработена цикла. Ако је већ кухан, онда се свако поврће ољушти, а затим испере под текућом водом. Ставите производ на папирни убрус да бисте апсорбовали вишак влаге. Након тога, ребрасту репу ставите на средњи ренде или велики. Лагано посолите и попаприте конзистенцију.
  • Очистите чешњак и ситно сецкајте ножем. Друга једнако ефикасна опција је да прескочите кришке кроз симпатије. Можеш се решетати на фином ренде.
  • Припремите језгре ораха. Најједноставнији начин за млевење производа је мешалицом. Ако нема таквог уређаја, онда можете фино сецкати језгро ножем.
  • У чашку сипати ситно исецкани бели лук и орахе. Помијешајте састојке темељито.
  • Зелени сечите на мале комадиће и сипајте у претходно мешане производе.
  • Съдържа всички съдържа с мајонез по вкус и помеша.
  • \ тГотов производ можете представити на различите начине. Цела салата је постављена у дубоку или равну салату. Може се поделити на порције. Значајна особина јела је да добро држи било какав облик, па је, пошто је показала мало маште, створене праве „скулптуре“ сировина за храну.

    Салата од цвекле са сувим шљивама и орасима

    Салата од репе, шљива и ораха са белим луком је јело које има оригинални укус. Мешавина таквих производа је погоднија за људе који имају осећајан укус у погледу хране. Али таква салата ће постати не само укусна храна, већ и начин за решавање проблема са пробавним системом.

    Оригинални метод кувања овог рецепта се не разликује, али укус ове особине је погодан за празнични сто.

    \ т
    Печатать рецепт
    Салат: беетс витх прунес анд валнутс
    \ т
    \ т
    Дисх Салад
    Кухни европски
    1 час
    Порције
    сервингс
    Састојци
    • \ т 2 Беетс
    • \ т 50 г Нут кернелс
    • \ т 50 г Прунес
    • \ т 5 зуби Гарлиц
    • \ т 50 г Маионнаисе
    • Сол
    Дисх Салад
    Кухоница Европејски
    1 на час
    Порције
    сервингс
    \ т
    Съдържаниа
    \ т
  • 2 Беетс
  • 50 г Нут кернелс
  • \ т 50 г Прунес
  • \ т 5 зуби Гарлиц
  • \ т 50 г Мајонеза
  • Сол
  • \ т
    Инструкции
    1. Оперите букву и ставите в печь. Овде се поврће пече на температури од 180 степени око 40-45 минута.
    2. Охладите зеленчуни и нарибајте великост.
    3. Збрините орашасте плодове мешалицом, ножем или рибером.
    4. Док су орашасти плодови сецкани, шљиве се припремају. Исперите суву шљиву пет минута у кипућој води. Исперите суве шљиве под текућом водом, исеците их на танке траке дуж целог сувог воћа.
    5. Помешајте репа, орехи и суве шљиве. Мешајте састојке земље и додајте со.
    6. Стисните чешњево чешњака у посуду са полу куваном салатом и поново промешајте.
    7. Додајте мајонез последњи.

    Послуживање може бити у облику биљног адитива на истој плочи са порцијом меса или рибе.

    Сумирајући ову тачку, желим да завршим са начином како најбоље организовати презентацију. Ставите салату на тањир и украсите је зеленилом. Занимљиво је да се ова варијанта салате комбинује са месом или рибом. Јело је слатко-киселог укуса, што је основаза ову врсту јела.

    Оригинални салатни прелив

    Рецепт за салату од репе, ораха и чешњака може имати оригинални прелив који ће салату учинити здравом и нискокалоричном. Поред горе наведених састојака и ултра-лаганог облачења, користи се и додатни производ, односно конзервирани грашак или кукуруз. Посебно често се припрема у летњем периоду због једноставне и лаке композиције. Овај рецепт за дијету је идеалан за оне који прате фигуру или су на болничкој дијети.

    \ т
    Печатать рецепт
    Салати из репа с оригиналним заводом
    \ т
    Дисх Салад
    Кухни Европејски
    30 минут
    Съдържаниа
    \ т
    • \ т 2 Цоокед беетс оф медиум сизе
    • 3-4 цловес Гарлиц (или пари младого излива)
    • \ т 50 г Орех кернели
    • \ т 5 Арт. л Мајонеза
    • \ т 400 г Конзервирани грах или кукуруз
    • \ т Екстра дјевичанско маслиново уље (или нерафинисано сунцокретово уље)
    • Сол и бибер
    \ т
    Дисх Салад
    Европејски
    Цоокинг Тиме 30 минут
    \ т
    Ингредиентс
    • 2 Цоокед медиум-сизед беетс
    • \ т 3-4 цловес Гарлиц (или неколикко пера на млади клен)
    • \ т 50 г Орех кернели
    • \ т 5 Арт. л Мајонеза
    • \ т 400 г Гарнитура или кукуруз
    • \ т Маслиново масло екстра девојачко (или нерафинисано сунцокретово биљно уље)
    • Сол и паприка
    \ т
    \ т
    \ т
      \ т
    1. Решетка кухана беетс на крупное търно. Ставите производ на неколико минута, а затим исциједите сав вишак сока, који се током времена истицао.
    2. Сечите орехи ножи. Дијелови требају бити мали, али не изгледати као хомогена паста. Понекад се брушење врши малтером.
    3. Ако су одабрани чешњаци чешњака, они би такође требало да буду уситњени ножем. Комади би требали бити исте величине као и орах. Перје се реже на танке траке, по истом принципу као и перје младог лука.
    4. Отворите конзерву са конзервираном храном и баците поврће у цједило тако да вишак слане воде и сока може да побегне.
    5. Съдържа всички готови састојци в една посуда и посолите това маса. На крају се додаје завој који се одређује према укусним преференцијама. Можете додати маслиново или сунцокретово уље.
    \ т

    Тако да уље неИзбегли сте унапред, не можете да попуните целу салату одједном, већ само онај део који ће се користити у овом тренутку. Остатак ставите у затворену посуду. Дакле, јело ће увек бити свеже.

    Адвице! Не држати производ дуже од 12 сати, јер ће се у затвореној амбалажи почети гушити. Боље је додати бели лук и биљно уље.

    Током лета, ова опција складиштења је најефикаснија, јер репа има предиспозицију за брзо старење.

    Симпхони Беет-Цхеесе

    Салата од репе, ораха, чешњака и сира односи се на посуђе са необичним укусом. Овај рецепт је најчешћи у руској кухињи.

    | Боље је користити тврде сиреве који немају додатне ароме.

    Печатать рецепт
    Салат од чесно-черниј с орехами и сиром
    \ т
    \ т
    Дисх Салад
    Русскиј
    Цоокинг тиме 15-20 минут
    \ т
    Ингредиентс
      \ т
    • 4 Цоокед беетс оф медиум сизе
    • 200 г Тврд сиров
    • 0.5 чашки Орех кернели
    • \ т 4 Арт. л Мајонеза
    • Сол и зачини
    • 4 Гарлиц
    Салад
    Русскиј
    15-20 минут
    Састојци
    \ т
  • 4 Цоокед беетс оф медиум сизе
  • 200 г Тврди сир
  • 0.5 чаше Орех кернели
  • 4 Арт. л Мајонеза
  • Сол и зачини
  • \ т 4 зуби Гарлиц
  • \ т
    \ т
    \ т
    \ т
  • Огулавать черниј зелениј и решеткај на крупниј рандеј. Посолите и испразните вишак сока, који се затим одводи из резервоара.
  • брусити 150 грама ораха са рибежом. Боље је не користити миксер, јер ће се зрна наносити на пастозну конзистенцију. Преосталих 50 грама исећи на веће комаде - они ће се користити као декорација.
  • Све сиреве се нарибају на крупнијем ренде, али само 150 грама се користи за мешање, остатак ће се користити, као и ораси, за декорацију.
  • Истисните бели лук помоћу посебне кухињске опреме - тиквице. Мешани бели лук помијешајте са мајонезом.
  • Сок помешан с наразанним сиром и орехи, когда со гладкие.
  • Дополнителна припрема се съдържа на послужаване на всака поръчкаЗелена салата за посебне здјеле. Сваки контејнер одговара одређеној количини рибане репе. На врх ставите 1 кашику мајонеза. Из нарибаног сира формира се капа која је украшена насјецканим орасима. Потрошач самостално мијеша салату у капацитету непосредно прије употребе.
  • Рецепт с твист

    Салата од цикле са сувим грожђем, орасима и белим луком је складиште витамина. Овај рецепт се савршено уклапа у зимски мени за свакодневни и свечани сто. Има бројне предности: брзо се припрема, задовољава, користе се расположиви састојци.

    Важно! Главно је да је све поврће свеже и ни у ком случају није суво.

    Идеалан са кромпиром, куваним у било ком облику, захваљујући укусном укусу и њежној ароми.

    \ т
    Разно
    \ т
    \ т
    Дисх Салад